blog om trøstespisning, overspisning og vores forhold til mad

Blog - tips og inspiration

Derfor skal du ikke undgå sukker helt
Bliv tryg ved dine følelser
Trøstespisning behandling i Kolding
Derfor skal du ikke undgå sukker helt

Kan du mærke livet ?

Mennesker er som hunde...

Skal jeg helt undgå sukker ?

Hvad skal jeg  spise ?

Hvad er trøstespisning ?

Her finder du inspiration og tips til en lettere hverdag. Det vil handle mest om vores forhold til mad og spisning, og om hvordan vi opfatter os selv. Måske finder du svar på dine spørgsmål, måske bliver du lidt klogere, og måske føler du dig lidt lettere, når du har læst nogen af mine indlæg.


Når du læser min blog håber jeg, at du kan genkende noget af det jeg skriver om. For når vi genkender, så ved vi, at vi ikke er alene med de udfordringer vi har. Og vi kan se, at der faktisk er en vej ud, og vi kan få det bedre.  • Trøstespisning og overspisning kan slippes, og afløses af en sund og let livsstil.
  • Lavt selvværd kan blive afløst af selvsikkerhed, selvrespekt og indre styrke.
  • Smerter og spændinger kan lindres, og du kan føle dig afslappet og let igen.


Det kræver bare, at vi bliver bevidste om, hvad der ligger bagved vores udfordringer og mønstre. Det kræver, at vi tager ansvar for vores egen lykke. Og så kræver det – ikke mindst – at vi handler. At vi får taget de nødvendige skridt til at komme videre. At vi ikke giver op, når vi oplever, at livet igen spænder ben for os. Og at vi ikke er bange for at spørge om hjælp undervejs i processen.


God læselyst!